باشگاه استقلال خوزستان با دادن چک سه میلیاردی به بازیکنان خود، حق فسخ قرارداد را از آنها گرفته اما کمیته تعیین وضعیت بازیکنان و مربیان فدراسیون فوتبال نظر دیگری دارد. بازیکنان و کادرفنی تیم فوتبال استقلال خوزستان، لیگ شانزدهم را با مشکلات عمده مالی به پایان رساندند و بعد از پشت سر گذاشتن چند مرحله اعتصاب و لغو سفر برای بازی با الهلال عربستان توانستند تا حدودی به خواستههای خود برسند.
بازیکنان برای دریافت مطالبات خود، چک سه میلیارد تومانی دریافت کردهاند اما مسالهای که مشکلساز شده، تاریخ این چک است. در حالی که بر اساس اعلام سازمان لیگ، فصل جدید مسابقات از اوایل مرداد آغاز میشود، تاریخ چکی که دست کاپیتان استقلال خوزستان است، به ۳۰ تیر بر میگردد. از همین رو باشگاه استقلال خوزستان با این استدلال که مطالبات بازیکنان، پرداخت شده، اجازه فسخ قرارداد و پیوستن به تیم جدید را نمیدهد.
در حال حاضر یازده بازیکن این تیم آزاد محسوب میشوند اما با آمدن عبدا... ویسی، مذاکره برای ماندن آنها آغاز شده است. بازیکنانی که آزاد نیستند نیز ساز جدایی کوک کردهاند و میخواهند با تکیه بر قانون فسخ قرارداد به دلیل پرداخت نشدن پنجاه درصد از قرارداد، از جمع اهوازیها جدا شوند. در این مورد دانیال ماهینی و محمد شریفی پیشتاز بودهاند و با وجود داشتن قرارداد با استقلال خوزستان، به ساپیا پیوستهاند.
روزبه وثوق احمدی رییس کمیته تعیین وضعیت بازیکنان و مربیان فدراسیون فوتبال، درباره این مساله میگوید: «بر اساس آییننامه، باشگاه باید در طول مدت قرارداد، مطالبات را پرداخت کند، در غیر این صورت بازیکن میتواند بر اساس قانون پرداخت کمتر از پنجاه درصد، قرارداد را فسخ کند؛ بنابراین تا این لحظه حق با بازیکنان استقلال خوزستان است و آنها میتوانند با فسخ قرارداد، به تیم دیگری بروند.»
او همچنین تأکید میکند: «در حال حاضر نمیتوانیم موضع نهایی درباره این موضوع بگیریم چون مستندات باید مشاهده شود. بهعنوان مثال ممکن است بازیکنان استقلال خوزستان هنگام دریافت چک مطالبات خود، تفاهمنامهای را امضا کرده باشند که بر اساس آن نمیتوانند به تیم دیگری بروند. همچنین بر اساس آیین نامه، هر یک از طرفین میتوانند به درخواست خودشان، یکطرفه قرارداد را فسخ کنند و این فسخ قرارداد باید در کمیته تعیین وضعیت مشخص شود. اگر بازیکنانی که چک گرفتند، برای ماندن در تیم تعهد داده باشند، نمیتوانند فسخ کنند و به همین دلیل بحث غرامت به باشگاه مطرح میشود.»
ای ننگ بر مدیر نا لایق که فقط وعده داد
ای ننگ بر اون آدمی که جام و برد بالا
ای ننگ بر افرادی که عکشون کنار تیم روی صفحه اول مجله بانک ملی وجود داره
ای ننگ بر انسانهایی که باعث شدن بخاطر مشکلات مالی امسال این باشگاه زندگی چند کارگر به طلاق برسه.
چرا فولاد و صنعت نفت هرگر با چنین مشکلاتی مواجهه نمی شوند اما استقلال اهواز و خوزستان هرساله همانند گوشت قربانی میان دیگر باشگاههای بعضا بدون سابقه تقسیم و به تاراج می روند؟ آیا مسیولین استان مقصر اصلی این گونه ندانم کاری ها نیستند ؟